Schou & Partners har indgået et samarbejde med Difko A/S, der udbyder investeringsprojekter inden for skov, ejendomme, vindenergi og solenergi.

Aftalen indebærer, at Difko henviser de af deres kunder og investorer, der ønsker at sælge andele eller aktier til Schou & Partners, hvorefter Schou & Partners giver en uvildig exit-pris.

”At Difko vælger Schou & Partners som prisstiller er en anerkendelse af, at vi med vores erfaring og kompetencer er førende til at vurdere investeringer i selvstændige aktie-, anparts- og kommanditselskaber. Vi glæder os til samarbejdet og til at give Difkos kunder en ny mulighed for at handle deres investeringer,” siger Anders Schou, adm. direktør i Schou & Partners, som i øvrigt henviser til siden anpartner.dk for salg af K/S anparter.

Difkos kunder får svar på deres henvendelse inden for to arbejdsdage, og hverken køber eller sælger er forpligtet til at handle.

”Vi ser det som et stærkt samarbejde, hvor Difkos investorer får mulighed for at sælge andele/aktier i Difko-projekter,” siger Niels Jørgen Pedersen, adm. direktør i Difko A/S.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os.
Billede af Anders Schou - Direktør, HD (GDBA)
Anders Schou Direktør, HD (GDBA) +45 31 71 65 16 as@schoupartners.dk
Billede af Lars Bach Andersen, Fond og Formuechef
Lars Bach Andersen Fond og Formuechef +45 21 89 40 61 lba@schoupartners.dk