Første tegningsrunde lukker snart

Udgivet: september, 2020

Første runde i etableringen af fonden – S&P Value Investment II A/S slutter d. 30. september, og vi glæder os over, at salget forløber ganske tilfredsstillende. Vi er pt. i færd med at indsamle alle tegningsaftaler, og de kommende investorers tilbagemeldinger indløber stille og roligt – dag for dag.

De investorer, der har ønsket at deltage i første runde, kan således glæde sig over at deltage til introduktionskurs 200 ved første tegningsrunde.
Næste tegningsrunde bliver fra 30. september til 31. december, hvor kursen allerede nu er fastlagt til 205. – Det er derfor en fordel at være med fra starten.

S&P Value Investment II A/S stiftes med en selskabskapital på 25.000.000 kr. – og en samlet egenkapital på 50.000.000 kr.
Fonden er endnu ikke fuldtegnet – men godt på vej. Du har derfor stadigvæk mulighed for at være med i et unikt investeringsprojekt, hvor vi har kombineret godt købmandskab, stor risikospredning, solidt afkast og attraktive muligheder for at investere i velkonsoliderede investeringsejendomme. Kort og godt; det som mange ejendomsinvestorer bruger 10-15 år på at etablere, får du i dette investeringskoncept – og endda uden langtidsbinding.
Ønsker du at høre mere omkring investeringer i anparter i veletablerede, sunde ejendomsprojekter, er du yderst velkommen til at kontakte mig på telefon 3171 6516 – eller på as@schoupartners.dk.

 

 

Finanstilsyn
Schou & Partners A/S er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde – FT-nr.: 23.181.

Advokaterklæring
Mazanti Andersen Korsø Jensen bistår med udarbejdelse og godkendelse af de juridiske aspekter – såsom vedtægter og tegningsaftaler samt godkendelse af investeringsstrategier etc.

Revisor
PwC sikrer, at såvel de danske som de (til tider) komplicerede tyske skatteregler overholdes. Således vil du som investor ikke opleve negative konsekvenser af evt. fejlagtig skattefortolkning.

Depot
Fondens aktier bliver registreret i dit personlige depot hos VP Securities med fondskode/ISIN-kode: DK0061276060. Derigennem får du som investor både tryghed og overblik over din investering.