Om Schou & Partners A/S

Vores grundfilosofi er, at selskabet er til for ejendomsinvestorernes skyld

Schou & Partners A/S er et privatejet investerings- og administrationsselskab, som hjælper vores kunder med at investere i fornuftige ejendomme med garanti for høj faglig sparring under hele processen.

Tyskland og Danmark Vi har mange års erfaringer med ejendomsinvesteringer i både Tyskland og Danmark. Det kommer dig som investor til gode. Og selvfølgelig taler alle medarbejderne i selskabet tysk.

Vi driver et investerings- og administrationsselskab med fokus på, at investorernes ejendomme bliver administreret som vores egne. En vigtig værdi i selskabet er vores ønske om at være jeres repræsentant. Det betyder, at vi er villig til at gå lidt længere for at varetage dine interesser.

Solid, Sober og seriøs baggrund Ejerkredsen i Schou & Partners A/S er primært funderet på tidligere investorer i Hansen & Nøttrup og erfarne ejendomsinvestorer. Selskabet er ungt. Vi blev stiftet maj måned 2015 med støtte fra bærende kræfter i det gamle Hansen & Nøttrup. Med baggrund i ejerkredsen og medarbejder staben har vi derfor adgang til en betydelig ekspertise, når det gælder.