Så er et nyt investeringsår begyndt, og et nyt spændende år går os i møde.

Udgivet: januar, 2018

I løbet af de seneste 12 måneder har vi hos Schou & Partners gennemført
3 ejendomsprojekter, som bl.a. er solgt til en række nye investorer.

Det er følgende 3 projekter:

Hasselvang, Brejning
Butiksejendom i Brejning v. Børkop (Udlejet til Fakta på en 8 årig lejekontrakt).

Holstebrovej Skive A/S
Butiksejendom i Skive (Udlejet til Jysk på en 10 årig lejekontrakt).

S&P BoligInvest A/S
32 lejeboliger i Vejen samt 16 lejligheder i Vamdrup.

Det tager vi som en cadeau til vores lidt konservative tilgang til ejendomsinvesteringer. Særligt glæder vi os over, at investeringsstrategien åbenbart også tiltaler nye investorer, idet flere nye har tilvalgt os.

Simultant er vi flyttet fra vores ydmyge lokaler i Brylle til rummelige og mere fremtidssikrede lokaler i Odense.

Nye projekter på vej

Vi bruger meget tid på at finde projekter, der lever op til vores krav. Kravene kan omfatte beliggenhed, pris og/eller lejekontrakt, men hver enkelt punkt kan aldrig stå alene.
Vi fascineres ikke af lange lejekontrakter. De er ganske vist gode at have, men når markedet har det godt, er der en udbredt tendens til at betale for meget for en lejekontrakt. Det er desværre en udpræget tendens lige nu. Specielt 15-årige lejekontrakter koster ganske enkelt for meget pt. – såvel i Danmark som i Tyskland.

I 2018 forventer vi at have 2-3 nye projekter klar til jer investorer. Temaet for vores investeringer bliver fast rente, gode afkast og en solid begrundelse for, hvorfor vi udbyder de pågældende ejendomme.

I markedet er der en ekstrem efterspørgsel efter investeringsejendomme i Århus og København. Efterspørgslen bliver selvfølgelig mødt af udbyderne, der velvilligt laver investeringsfonde, som investorerne kan købe. Jeg vil gerne endnu en gang advare mod prissætningen i Århus og København. De nuværende priser, vi i Schou & Partners får tilbudt investeringsejendomme i København og Århus til, er urealistisk høje, og for en investor der køber nu, kan det blive en ufrivillig langsigtet investering.

Investeringsstrategien for 2018 bliver forsigtig! – Umiddelbart er det meget svært at se andre aktivklasser, som er mere interessante end fast ejendom, men det er ikke ensbetydende med, at man altid kan købe gode investeringsejendomme, hvor afkastet står mål med risikoen.