Investering

Schou & Partners A/S, din repræsentant på det danske og tyske ejendomsmarked…

Ejendomsinvestering vi kan se os selv i Det er ret simpelt for os. Det kan lyde besynderligt i dine ører, når vi siger, at det er simpelt. Men vi arbejder med simple principper, når vi finder den rette investering til dig.

Først og fremmest er vi din repræsentant Det er dit afkast og din risiko, vi har fokus på i vores samarbejde. Og vi følger investeringen helt til dørs. Det er vores grundprincip, at være investors repræsentant. Din Repræsentant. Det betyder så også, at vi kun udbyder ejendomme, som vi kunne se os selv som ejere af.

Vi går efter ejendomme, der giver dig et godt afkast Det er for eksempel ikke nok med en lang lejekontrakt med en bonitetsstærk lejer, hvis du vil investere sikkert. Beliggenheden er afgørende for, at vi kan minimere genudlejningsrisikoen og  sikre, at ejendommen er attraktiv for andre investorer. Sådan investerer vi selv.

Når dagen er omme, så er den afgørende faktor stadig prisen Vi udbyder og deltager ikke i projekter, der alene er baseret på skattemæssige afskrivninger, og som ikke er kommercielt funderet. Der er der en grund til. Hos Schou & Partners A/S er målet nemlig ikke masseproduktion af projekter. Målet for os er at finde gode langsigtede investeringer, hvor risiko og afkast hænger sammen. Sobert arbejde, ganske enkelt.

Anders Schou

Direktør, HD (GDBA)
+45 31 71 65 16

Investors Update

Tilmeld dig Investors Update, så er du blandt de første til at modtager du information om kommende investeringsprojekter, samt nyheder fra branchen.

Læs Schou & Partners A/S' cookie- og privatlivspolitik

ID58!