Så er vores nyeste ejendomsprojekt klar, det er et boligudlejningsprojekt i Vejle

Vejle er Danmarks 9. største by med 56.567 indbyggere og med en fortsat positiv befolkningstilvækst. Byen er velplaceret i trekantområdet. Det er et område i vækst og har en meget central geografisk placering i Danmark, hvorfra der via motorvejsnetværket er adgang til mange store virksomheder som LEGO, Danfoss, Ørsted og Gumlink mfl.

Projektet ligger i et attraktivt boligområde, ved det naturskønne Grejsdal i Vejle og består af 3 bygninger med i alt 14 lejeboliger. 12 af boligerne udføres som lejligheder i de to nyrenoverede bygninger, hvor kun klimaskærmen bliver bevaret. Bag hovedbygningen opføres et rækkehus med 2 lejligheder.

Lejlighedernes størrelse, kvalitet og projektets attraktive beliggenhed mellem Vejle Centrum og Grejsdalen, tæt på naturområder, er noget af det som indgår i vores  vurdering af projektets lejesikkerhed.

Derfor er K/S Christian Hansenvej 1-3 i Vejle er en god investering:

Fonden er baseret på tyske secondaries købt 20-30 % under fair value. Ejendomsprojekterne er typisk AAA vurderede og er karakteriserede ved:

  • Høj lejesikkerhed (Lejegaranti det første år)
  • Ekstern mæglerrapport der bekræfter det attraktive lejeniveau
  • Solidt alternativt til aktier
  • Projektet er budgetteret til en egenkapitalforrentning på 9,15 %
  • INGEN kautionsforpligtelser
  • Løbende udbytte på 3 % fra 2021
  • Fast rente 30 år
  • Med et investorindskud på 750.000 kr. ejer du en 10% andel.