“Vi brænder for secondaries, godt afkast og tilfredse investorer.”

Secondaries er Schou & Partners kernekompetence. Siden 2015 har vi oprettet fonde og ejendomsprojekter i Danmark og Tyskland. De er løbende udbudt til velhavende privatpersoner, fonde og selskabsinvestorer. Vi deltager så vidt muligt selv som medinvestor, da vi foretrækker at have hånden på kogepladen.

Schou & Partners medarbejdere er alle specialiserede i køb, salg, administration, analyse, forhandling samt værdioptimering af ejendomme. Pt forvalter Schou & Partners tre secondaries fonde, seks øvrige ejendomsprojekter og 41 ejendomme til en samlet værdi af 1.1 milliard DKK. Det sker på vegne af 285 investorer.

Anders Schou

Direktør, HD (GDBA)

Vores erfaring

Schou & Partners har en særlig favorabel viden

Schou & Partners har en afdeling med speciale i property development, udlejning og forvaltning af ejendomme i Tyskland. Det har givet os en helt unik og værdifuld indsigt i alle aspekter af tysk ejendomshandel. Fra forhandling af lejekontrakter, sagsbehandling hos offentlige kontorer, analyse af markedstendenser til finansieringsaftaler med banker. Alt sammen i en tysk forhandlings- og administrationskultur der er væsentlig mere kompleks end i Danmark.

Denne viden har gjort os i stand til at finde og indkøbe de mest favorable secondaries på markedet.

Seneste nyheder