Vores seneste investeringsejendom, K/S Chr. Hansensvej 1-3 i Vejle, er nu blevet fuldtegnet, skødet underskrevet og købesummen deponeret. VI har været forbi og taget lidt nye billeder af ejendommen, nu hvor hele komplekset er færdigbygget/renoveret. Hækken er plantet, terrasserne anlagt og parkeringspladserne klar til brug.

Flot tilgang af nye investorer

De 10 andele i ejendomsprojektet blev solgt til 6 nye investorer og 4 investorer som allerede er kunder hos Schou & Partners A/S og med i eksisterende ejendomsprojekter.

Pæn finansieringsbesparelse 

De fastforrentede 30-årige lån var i ejendomsprospektet fra december 2018 budgetteret med 2 % lån. På grund af renteudviklingen siden december 2018 kunne lånene i april 2019 hjemtages med 1½ % lån, hvilket betyder en væsentlig årlig rentebesparelse i projektet.

Fuldt udlejet fra dag 1

Der er aftalt med sælger af ejendomsprojektet, at der gives 1 års fuld lejegaranti. Ved overtagelse af ejendomsprojektet var samtlige 14 lejemål udlejet.

Flot afsluttende bygningsrapport

Schou & Partners ingeniør har fulgt renoveringen/nybygningen tæt i hele perioden – fra opstarten i efteråret 2018 og frem til afslutningen i april 2019. Ingeniøren har i forbindelse med overdragelse af ejendommen udarbejdet en yderst tilfredsstillende afsluttende bygningsrapport for det afleverede ejendomsprojekt.

Slutteligt en stor tak

Vi takker for den store interesse fra såvel nye som velkendte investorer, og vi glæder os til at kunne præsentere kommende projekter for alle de investorer – nye som gamle – der har valgt fremadrettet at samarbejde med Schou & Partners A/S.

Vil du være blandt de første til at høre nyt?

Ønsker du at blive kontaktet vedrørende fremtidige projekter, er du velkommen til at kontakte mig direkte på telefon 3171 6516 – eller sende mig en mail på as@schoupartners.dk 

Sidst men ikke mindst vil vi ønsker dig en rigtig dejlig påske…