Vi oplever glædeligvis stigende tilgang af nye sager og efterspørgsel på specialviden inden for K/S området, herunder omkring drift, refinansiering, lejeforlængelser og salg.

Derfor har vi pr. 1. april udvidet og ansat Lars Bach Andersen, 52 år, som Fund og Asset manager hos Schou & Partners A/S.

Lars er oprindeligt uddannet revisor og vil træde ind i det dygtige team vi har omkring administrationen af de ejendomsselskaber vi administrerer og skal herudover være med til, at  udvide porteføljen hos Schou & Partners A/S.

Således vil han få ansvaret over for dels eksisterende selskaber som nye ejendomsselskaber, som vi vil ønske hjerteligt velkommen.

Lars kommer fra en stilling som Fund manager ved Nectar, og har med sin lange erfaring, herunder bla. fra sin tid ved Hansen og Nøttrup samt Kristensen Properties opnået en dyb indsigt i de problemstillinger og muligheder der er i K/S selskaber.

Har du/ i lyst til et uforpligtende møde eller dialog om selskabsadministration, er du/ i meget velkommen til at kontakte Lars pr. telefon eller mail

Vi er glade for at vi med dette tiltag kan styrke vores høje service og rettidige omhu for jeres selskaber.