Schou & Partners har i samarbejde med BDO og Mazanti-Andersen Korsø Jensen afholdt to særdeles velbesøgte investor arrangementer, henholdsvis i Odense og København.

Det var to gode aftener med fokus på Tyske K/S selskaber og de udfordringer der vil være når der sker dødsfald i investorkredsen. Stor spørgelyst og interesse bevidner om det er et meget vigtigt emne og det ikke er lige meget hvordan det angribes eller hvilken rådgivning man får og søger.

Således er det især før et dødsfald vigtigt man får undersøgt hvilke konsekvenser det måtte have, og hvilken likviditet det vil binde både i Danmark og Tyskland hvor der skal ske et skifte og dermed en skattemæssig behandling af det Danske bo.

Det blev derfor meget tydeligt at man som investor bør være bekendt med og derfor have undersøgt, hvilken likviditet det måske vil trække ud af et bo.

 

 

Som et af de selskaber i Danmark, med absolut størst viden og ekspertise omkring Tyskland og investering i fast ejendom i Tyskland, står vi hos Schou & Partners A/S gerne til rådighed omkring rådgivning af jeres personlige forhold.

Vi vil også meget gerne give tilbud på overtagelse af administration af jeres selskab såfremt I ikke allerede er kunder ved os. Vi har et meget stort og tæt netværk i Tyskland, så uanset om det er daglig administration, lejeforhandlinger, byggeri og udvidelser, bankforhandlinger eller om i overvejer at sælge jeres ejendom, så har vi kompetencerne og taler alle tysk. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

 

I løbet af sensommeren / tidlig efterår vil vi igen afholde investorarrangementer, her med henblik på både Danske og Tyske selskaber, da vi her vil komme med yderligere spændende nyt vedr. vores nye fond.