… og dermed blev det pludseligt MEGET sjovere, at ønske God Jul & Godt Nytår…

 

På baggrund af indkøbte K/S investeringer, der viste sig at være bedre indkøbt end budgetteret – samt det faktum, at der allerede ER solgt 2 ejendomsprojekter, som S&P Value Investment II A/S har andel i, ser det på nuværende tidspunkt vældigt fint ud.

Et salg af endnu et ejendomsprojekt er desuden meget tæt på at blive fuldtegnet og lukket.

Analyseafdelingen i Schou & Partners A/S har på den baggrund gennemgået budgetforudsætningerne for fonden og er derigennem kommet frem til, at vi på bedste julemandsmanér kan opjustere forventningerne til afkastet fra 8,52 % til 10,31 %.

Der er stadig – om end begrænset – plads i fonden endnu. Går du derfor med tanker om at øge din andel, eller kender du nogen, der har interesser i den retning, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 31 71 65 16.

 

Med den solstrålehistorie midt i en mørk tid vil Schou & Partners A/S teamet hermed ønske dig og dine nærmeste en rigtig Glædelig Jul samt et Godt Nytår.