Endnu en opjustering

Schou & Partners er nu inde i sidste fase inden afslutningen af årsregnskabet for fond 1 – S&P Value Investment Tyskland. I den forbindelse har vi genberegnet værdierne på de enkelte ejendomme – med særlig fokus på de ejendomme, der er midt salgsprocessen og som forventes solgt inden for de nærmeste par måneder.

På baggrund af den gennemgang er investorkredsen blevet informeret om afkastet i fonden, og at det for 2. år i træk opjusteres. Sidste år fra oprindelige 8,76 % til 10,52 % og nu til 11,56 % IRR.

Direktør og ejer af Schou & Partners, Anders Schou, udtaler:

Det en fornøjelse at kunne fortælle investorerne, når et projekt overgår ens forventninger. Jeg håber, at alle jer, der med jeres investeringer udviste os den fornødne tillid, da vi startede op med fonden, nu bliver i betalt behørigt tilbage i form af gode, solide afkast.
Konceptet med købet af investeringer i eksisterende projekter virker, og afkastet er bedre end forventet. Med fare for at være blevet farvet, så bør disse secondaries fonde være en essentiel del af enhver investeringsportefølje.

 

Tidligere på året blev afkastet for Fond 2 også opjusteret,
hvilket tyder godt for den aktuelle Fond 3.