Første tegningsrunde i Schou Secondaries III er netop afsluttet.

Tilslutningen til vores tredje Secondaries fond var særdeles opmuntrende. Ikke mindre end imponerende 49,1 mio. kr. ud af den samlede aktiekapital på 100 mio. kr. blev der tegnet for, og dermed er tæt på halvdelen af fonden allerede nu fuldtegnet efter blot den første ud af fire tegningsrunder.
Det er os en stor glæde at se en så massiv tilslutning til vores attraktive investeringsobjekt indenfor ejendomsinvestering.

Med første tegningsrunde afsluttet er fonden nu rent formelt stiftet.

Vi gør opmærksom på, at anden tegningsrunde for investering i Schou Secondaries III er i gang – og på baggrund af tilslutningen i første tegningsrunde, vurderer vi, at fonden bliver fuldtegnet allerede inden 3. tegningsrunde. Går du med ønsker om at investere i fonden, bør du derfor kontakte Claus Stenderup snarest.

Oversigt over tegningsrunder:
2. tegningsrunde, 1. oktober til 31. december 2021
3. tegningsrunde, 1. januar 2022 til 31. marts 2022
4. tegningsrunde, 1. april 2022 til 30. juni 2022

Velbesøgt investoraften med oplæg fra Børsens cheføkonom Steen Bocian

Schou & Partners bød velkommen til en aften om alternative ejendomsinvesteringer, hvor Steen Bocian gennemgik de globale økonomiske tendenser.

Steen Bocian, Investor-arrangement den 9/9-2021

Vi arrangerer løbende investeringsaftener på eksklusive konferencesteder. Her vil du som investor få indsigt i principperne for investering i Secondaries. Vi bevæger os helt ned i ma-skinrummet og ser på, hvilke mekanismer der gør, at denne investeringsform er særlig favo-rabel. Du får rig lejlighed til at stille spørgsmål og tid til at tale med vores eksperter.

 

Billede af Claus Stenderup - Senior Investment Advisor

Skulle I have spørgsmål til ovenstående,
står salgschef Claus Stenderup
til rådighed på telefon 31 41 05 45
– eller på cps@schoupartners.dk.